Haarlem en omstreken

Over ons

Dus jij wilt je rijbewijs halen? Dan ben je bij Autorijschool LesoTo aan het juiste adres! Wij leiden al 18 jaar beginnende & gevorderde bestuurders op! Je krijgt les van een vaste instructeur die opgeleid is volgens “HET NIEUWE RIJDEN“, wat wil zeggen: les in veilig & milieu bewust autorijden!

Proefles

Voor een betere slaagkans wordt bij LesoTo altijd eerst een intake/proefles afgenomen om het niveau in te schatten van de toekomstige leerling!

Rij instructeurs

Uw instructeur en oprichter van autorijschool lesoTo is Ustun Uslu, een geboren Haarlemmer (1978), zie hieronder de foto’s. Door zelf heel veel plezier te hebben van het roze pasje, hopen wij onze kennis en vaardigheden op het gebied van verkeer en (veilig) auto rijden over te kunnen brengen naar onze leerlingen. Het geeft ons veel voldoening om een leerling te begeleiden tot een veilige en zelfstandige bestuurder. Daarbij zorgen wij voor een prettige en ontspannen sfeer in onze rookvrije leswagen`s.

Wij geven rijles o.a. in:

Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout, Zwaanshoek, Hoofddorp, Nieuw vennep, Hillegom, Halfweg, Zwanenburg, Velserbroek, IJmuiden, Velsen, Beverwijk. Staat je woonplaats hier toevallig niet bij, maar bevindt deze zich wel in bovengenoemde regio dan kunnen wij je natuurlijk ook les geven, neem gerust even vrijblijvend  contact met ons op.

De lesauto een Volkswagen Golf

lesauto-rijles-volkswagen-golf haarlem
rijles auto volkswagen golf haarlem
USTUN USLU

USTUN USLU

Uw instructeur en oprichter van autorijschool lesoTo is Ustun Uslu, een geboren Haarlemmer (1978). Ik heb een poos als hovenier & als verpleegkundige gewerkt, inmiddels ben ik al ruim 17 jaar rij instructeur. Met ruim 20 jaar rij ervaring heb ik het gevoel, wat voor mijn leerlingen te kunnen beteken. Uiteindelijk komt het hier op neer, dat ik mensen graag wil helpen ! Dat geeft mij veel voldoening.

Meer info
copyright © LesoTo Rijschool Haarlem 2017/2019
Je kan een Whatsapp sturen!