Haarlem en omstreken

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 35 recensies
Patricia hamers
Patricia hamers
29/01/2024
TOP Rijschool! Betrouwbaar, Rustig en goede Uitleg. Echt een aanrader. Meteen het rijbewijs in een keer gehaald door een goede begeleiding. Lessen in de zelfde auto maar ook met de zelfde rij-instructeur, heel prettig.
Vera Straasheijm
Vera Straasheijm
10/01/2024
Super fijne rijschool! Mijn broer en ik zijn hier beiden in 1x geslaagd! Ustun bereid je fantastisch op alles voor, en oefent zo vaak als jij nodig hebt de verschillende onderdelen! Zeker een aanrader!🥰
Axel Bjorg
Axel Bjorg
29/06/2022
Ustun is een fijne rij instructeur en stuurt je op een duidelijke, enthousiaste en motiverende manier de weg op. Ik zou Lesoto zeker aanraden om als rijschool te kiezen.
Kiozo
Kiozo
20/05/2022
Goede rijschool heeft me hard geholpen om zo snel mogelijk mijn rijbewijs te halen heeft zijn moeite en tijd genomen om mij voor te bereiden voor mijn rijexamen dankzij hem ben ik geslaagd en binnen 2 weken zeker op deze corona periode zo snel mogelijk mijn rijbewijs gehaald top rijschool in haarlem
Tessa Speets
Tessa Speets
05/05/2022
Echt een top rijschool! Door een vriendin ben ik terecht gekomen bij Lesoto. Ik hoorde goede verhalen en had er een goed gevoel bij. Ustun is gezellig, grappig en neemt de tijd voor je om alles goed onder de knie te krijgen. Ik had zelf ook moeite met bepaalde onderdelen, maar door Ustun kreeg ik de zekerheid dat ik het kon en dat gaf mij een goed gevoel. Ben in 1x geslaagd dankzij Ustun. Dankjewel voor de gezellige en leervolle lessen.
Mohammed Mossati
Mohammed Mossati
15/04/2022
Hele goede rijschool en er word duidelijk uitgelegd wat je wel en niet moet doen. In 1 keer geslaagd!
Eveline Kruse
Eveline Kruse
15/04/2022
Ontzettend goede ervaring met rijlessen bij Lesoto! Ustin is een super fijne instructeur, een positief persoon, geduldig en weet goed om te gaan met bijvoorbeeld onzekerheid. Fijne gesprekken gehad tijdens de lessen. Een persoonlijke aanpak en daardoor in één keer geslaagd. Heel erg bedankt!
Arife Koycu
Arife Koycu
07/03/2022
Super rijschool!!! Hij heeft veel geduld en helpt je heel goed bij je zwakke punten. Top rij instructeur! In 1x geslaagd en heeft mij zeer goed geholpen om mijn zwakke punten sterker te maken en heeft mij ook zelfvertrouwen gegeven. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Kirsten Leloux
Kirsten Leloux
25/02/2022
Super blij dat ik hier ben gaan lessen, raad deze rijschool ook iedereen aan! Ustun is een hele fijne instructeur geweest, duidelijke uitleg en herhaling waar nodig. Ben gelukkig in 1x geslaagd, maar ik ga het gezellig kletsen wel missen.
Joeri Straasheijm
Joeri Straasheijm
18/01/2022
Super goede rijschool! Ik ben zonder problemen in 1x geslaagd. Üstun is een super goede en fijne instructeur, die erg goed les geeft! Ik raad deze rijschool aan iedereen aan die nog zijn of haar rijbewijs wilt halen.
copyright © LesoTo Rijschool Haarlem 2017/2019
Je kan een Whatsapp sturen!