Haarlem en omstreken

Reviews

Lilli
Lilli
Mijn zus was al aangemeld bij lesoto, natuurlijk ging ik hier ook mijn rijlessen volgen! Was de beste keus! Hele aardige rij instucteur en geeft je veel zelf vertrouwen! De rijlessen gingen wat stroever bij mij, maar de rij instructeur heeft toch nog altijd in mij geloofd! Goeie aanrader!
Nine Rijna
Nine Rijna
De afgelopen 7 maanden heb ik onder leiding van Ustun Uslu autorijles gekregen. Tijdens het rijden kreeg ik veel tips waardoor mijn rijgedrag steeds beter en gedisciplineerder werd. Ik kreeg oog voor de details en wist precies hoe ik het verkeer zo min mogelijk zou belemmeren. Tijdens de rijlessen kwam er stap voor stap informatie bij waardoor ik niet teveel informatie in een keer kreeg en mij daarom beter kon focussen op de nieuwe informatie. Ustun heeft ervoor gezorgd dat ik vanaf nu als een ervaren rijder de weg op kan. Ik heb de afgelopen 7 maanden ervaren als een gezellige en vooral leerzame periode en ik ben nu klaar om alleen de weg op te gaan.
T. van der Zwet
T. van der Zwet
Bij rijschool Lesoto heb je een gezellige instructeur naast je zitten waardoor je relaxt in de auto zit.
Frank Otto
Frank Otto
Bij autorijschool Lesoto ben je op het juiste adres als het aankomt op leuk, gezellig, maar ook goed leren veilig auto te rijden. Ikzelf bijvoorbeeld ging te snel over rotondes en Ustun vond dat maar niks dus moest ik net zo lang rotondes oefenen totdat ik het volledig beheerste. Alleen maar goed want, hierdoor weet je wel dat je alles volledig beheerst voor je rijexamen. Dit maakt autorijschool Lesoto in mijn ogen de beste net zo lang oefenen totdat je het beheerst. Daarnaast kreeg ik een pakket dat perfect bij mij paste en ik niet meer lessen nodig had dan mijn pakket. Verder werd het examen geregeld via de rijschool dus lekker makkelijk. Kortom een top instructeur en een top rijschool! Ustun bedankt!
Yara
Yara
Voor mijn 18e verjaardag boden mijn ouders aan mee te betalen aan mijn rijbewijs. Toch heeft het tot mijn 21e geduurd voordat ik ermee begon. Ik was nerveus en bang dat ik het niet zou kunnen. Mijn zusje had haar rijbewijs al eerder gehaald bij Lesoto en was daar erg tevreden over, dus de logische stap was om ook daar te gaan lessen. Ik had geen betere keuze kunnen maken. Vanaf het eerste moment zorgde Ustun ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat ik alle tijd zou krijgen die ik nodig had. Tijdens de lessen legt Ustun alles rustig en stapsgewijs uit en herhaalt hij waar nodig. Aan het eind van elke les kreeg ik goede feedback, waardoor het altijd duidelijk was op welk niveau ik zat. Door een sportblessure kon ik een tijd niet lessen, waardoor ik na terugkomst veel moest inhalen. Het leek bijna onmogelijk, maar samen met Ustun heb ik uiteindelijk toch in (relatief) korte tijd mijn rijbewijs gehaald.
Seviilaay
Seviilaay
Wat een top rijschool! Top rij instructeur, weet precies wat je nodig hebt en zorgt voor het beste pakket die bij jou past. Ik heb een hele leuke tijd ervaren bij LesoTo en ik ben mijn rij instructeur erg dankbaar voor alle moeite die hij gedaan heeft. Examen, lessen alles netjes en mooi geregeld door de rijschool zelf. Zeker een aanrader dus en je lest in een leuke auto die lekker rijdt!

Review Toevoegen:

Rating:
copyright © LesoTo Rijschool Haarlem 2017/2019
Je kan een Whatsapp sturen!