Haarlem en omstreken

Theorie examen auto

Theorie Auto:

De auto theorie is een belangrijk onderdeel voor het behalen van je rijbewijs. Je moet in het bezit zijn van theorie certificaat voordat je praktijkexamen of tussentijdse toets mag doen. De theorie kun je op verschillende manieren leren:

  1. Met een boek en oefenvragen op cdrom of internetkaart.
  2. Theoriecursus online
  3. Klassikale spoedcursus (1 of in 2 dagen).

Boek en oefenvragen

Indien je de theorie met een boek wilt leren, dan kun je deze via de rijschool aanschaffen. De theorie leer je dan uit het boek. De oefenvragen kunnen gemaakt worden via internet ( internet examentraining). Hiermee krijg je 7,5 uur toegang tot ruim 1300 examenvragen en actuele en complete examens. Als je de vragen op deze manier wilt oefenen, kun je bij ons een auto internetkaart kopen met de inloggegevens.

Klassikale spoedcursus (1 of in 2 dagen)

Verder is er de mogelijkheid om bij ons een klassikale spoedcursus te volgen. Dit is een 2-daagse cursus met aansluitend het theorie examen. De theorie wordt in deze twee dagen uitgelegd en er wordt geoefend met vragen en examens. Door veel herhaling en oefening in deze twee dagen blijft de theorie goed opgeslagen bij de leerlingen waardoor de kans van slagen groter is. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 15 personen, zodat er ruim aandacht is voor iedereen. Voor meer info mail naar autorijschool lesoto.

De cursus is voor iedereen toegankelijk. Dus ook als je nog geen rijles hebt of bij een andere rijschool rijles hebt.

Aanvragen theorie examen

Het theorie examen kun je gemakkelijk zelf aanvragen via www.cbr.nl of via mijn.cbr.nl. Hiervoor heb je wel een eigen DigiD code nodig. Deze kun je aanvragen op www.digid.nl. Bij de klassikale spoedcursus vragen wij het theorie examen aan.

Kosten theorie examen

Indien je een pakket hebt afgenomen waarin het theorie examen is opgenomen betaal je niet voor het theorie examen, anders gelden de tarieven welke op onze pagina tarieven zijn genoteerd.

GRATIS Theorieboek in bruikleen

Wij geven indien gewenst onze leerlingen een gratis theorie boek in bruikleen!

copyright © LesoTo Rijschool Haarlem 2017/2019
Je kan een Whatsapp sturen!